Nawigacja

Dealer w Twoim regionie

Referencje Farmtrac

Konfigurator ciągników

Dowiedz się więcej

Filmy

Ce spun priopretarii…

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

Specjalne oferty

INFORMACJE

Farmtrac este un producător european de tractoare agricole. Compania a fost înfiinţată în anul 2000. Tractoarele Farmtrac au fost premiate cu o mulţime de premii iar construcţia acestora îndeplineşte normele Europene riguroase  EURO IIIA, este simplă şi fiabilă şi se caracterizează datorită costurilor scăzute de exploatare.

În construcţia acestora sunt folosite componente de clasă mondială – printre altele motorul original  Perkins, cutia de viteze Carraro / ZF, Bosh, MITA şi altele. Acest lucru garantează durabilitatea şi fiabilitatea tractoarelor, chiar şi în condiţii de vreme şi de teren dificile.  


Despre noi

FARMTRAC TRACTORS EUROPE face parte din concernul Escorts Ltd – un lider mondial şi producător de tractoare care funcţionează pe piaţă din anul 1944. Farmtrac a început producţia în Polonia în anul 2000 şi astăzi este cel mai mare producător naţional de tractoare agricole. Tractoarele Farmtrac sunt vândute către peste 15 ţări din Europa..

Tractoarele Farmtrac au la bază o construcţie simplă şi fiabilă în care sunt folosite cele mai bune componente mondiale. Printre furnizorii noştri se află, printre altele,  ZF, Bosch, Perkins, Carraro, MITA şi alte subansamble ale unor firme de renume.

Avem propriul nostru departament de dezvoltare a produsului, în cadrul căruia angajăm cei mai buni specialişti - de cele mai multe ori aceste persoane au o experienţă de peste 30 de ani în domeniu. Toate utilajele noastre posedă omologări europene şi îndeplinesc toate normele europene. Oferta noastră cuprinde 20 de tipuri de modele de tractoare.